Прес-центр22 березня 2024, 15:03

Лисичанська громада долучилася до будівництва оборонних споруд на Донеччині, - Артем Лисогор

Про це очільник Луганщини повідомив під час сьогоднішнього брифінгу.

За дорученням Верховного Головнокомандувача Президента України Володимира Зеленського в Україні будується розгалужена мережа оборонних споруд у прифронтових територіях.

"Лисичанська громада вже взялася до будівельних робіт на Донеччині – у нашій зоні відповідальності. Згодом приєднаються всі громади області", - зазначив Артем Лисогор.

Також наші громади продовжують підтримувати мобілізованих земляків. На цьому тижні до виплат допомоги військовим, ветеранам та їх родинам долучились Троїцька та Білокуракинська СВА. Військові-сєвєродончани та члени їх сімей у цьому році отримали вже майже п’ять мільйонів гривень з міського бюджету. 

Намагаємось також відзначати подвиг кожного Захисника  Луганщини. 

"Мав честь вручити нагороду людині, яка серед перших стала на захист своєї Батьківщини, не маючи за плечима бойового досвіду, воювала на Кремінщині та Харківщині. Знак пошани «Захиснику Луганщини» вручив військовому з Сєвєродонецька. Наразі він тренує снайперів", - каже начальник обласної військової адміністрації.

Артем Лисогор тримає на особистому контролі прозорість державних закупівель, які здійснюють громади області, а також хід декларування доходів працівниками військових адміністрацій. 

Декларування – важлива складова попередження корупційних ризиків серед чиновників.

Щорічна кампанія з декларування доходів посадових осіб військових адміністрацій завершується 31 березня. 

Також він відзначив події на окупованій росіянами території області. Там відбулись «перевибори» їх диктатора та воєнного злочинця путіна. Абсолютна більшість світових демократій вже винесла свій вердикт із засудження результатів псевдовиборів. Очільник Луганщини подякував світовій спільноті за підтримку нашої країни.