Прес-центр2 липня 2020, 09:07

Підрозділ CIMIC вчергове завітав на Луганщину з гуманітарним вантажем для закладів освіти

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь у передачі гуманітарної допомоги закладам освіти Луганщини від командування Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ.

Понад 300 комплектів сучасного одягу для підлітків від українського товаровиробника, фарби для малювання, канцелярські вироби передав заступник Командувача Об’єднаних сил, полковник Євгеній Коваленко. «Саме головне, щоб діти навчились добру. Дуже важливо, щоб діти в інтернатних закладах відчували наше батьківське піклування. Допоки в них відчувається «родзинка» добра – у нас буде майбутнє. Сподіваюсь, що у цих сукнях дівчатка будуть почуватись справжніми панянками», – зазначив він, звертаючись до учасників заходу. «До речі – чудові речі» – пожартував у відповідь очільник області.

За дорученням Командувача об’єднаних сил, генерал-лейтенанта Володимира Кравченка, його заступник Євген Коваленко вручив Сергію Гайдаю нагрудний знак «Козацький хрест І ступеня». Під час урочистого вручення нагороди було відзначено роль очільника Луганщини у співпраці зі штабом ООС та у розвитку регіону.