Прес-центр19 лютого 2023, 17:02

Протягом тижня більше 950 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних штабах при Гірській громаді

Так, на Полтавщині нашим землякам надані продуктові та гігієнічні набори, памперси. За потреби можна було отримати юридичну допомогу та консультації від спеціалістів всеукраїнського благодійного фонду «Горєніє» з питань отримання компенсації за зруйноване житло.

У Хмельницькому відвідувачі забезпечувалися продуктами харчування та дитячими памперсами. Крім того, лікарі Норвезького Червоного Хреста провели первинний огляд та видавали набори безрецептурних ліків. За потреби психологами, тренерами громадської організації «Світ у барвах» та громадської організації «Ла Страда – Україна» надавалися психологічна підтримка та допомога із психосоціальної адаптації.

У Богданівському штабі продовжилася видача продуктових наборів від благодійного фонду «Янголи спасіння». А у Корсунь-Шевченківському - надавалися консультації із загальних, соціальних, юридичних та нагальних для ВПО питань.

У хабі в Києві вимушені переселенці продовжили отримувати продуктові та гігієнічні набори від благодійного фонду Восток SOS, дитячі підгузки, продукти харчування від Луганської обласної державної адміністрації.

Всім, хто потребує, надана правова допомога від юристів БФ «Право на захист» та консультації фахівців Луганської обласної служби зайнятості.