Прес-центр26 лютого 2023, 16:02

Протягом тижня майже 900 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних штабах при Гірській громаді

Так, на Полтавщині надавалася правова допомога юристами благодійного фонду «Право на захист», переселенці також забезпечувалися продуктовими та гігієнічними наборами, дитячими підгузками.
За потребою відвідувачі отримували юридичну допомогу та консультації від спеціалістів всеукраїнського благодійного фонду «Горєніє». Окремо фахівцем ГУ ПФУ у Луганській області надані консультації із питань пенсійного забезпечення.

У Хмельницькому хабі жителі нашого регіону забезпечувалися продуктами харчування та дитячими підгузками. Крім того, психологи, тренери громадської організації «Світ у барвах» та громадської організації «Ла Страда – Україна», надавали психологічну підтримку та допомогу із психосоціальної адаптації.

У Богданівському штабі переміщеним луганчанам видані продукти харчування. Разом з тим, за потребою можна було скористатися послугами, пов’язаними з працевлаштуванням, від фахівців Луганської обласної служби зайнятості.

На Київщині вимушені переселенці продовжили отримувати продуктові та гігієнічні набори, дитячі підгузки, продукти харчування від Луганської обласної державної адміністрації та благодійників. Всім, хто потребував, надано правову допомогу юристів БФ «Право на захист» та консультації фахівців Луганської обласної служби зайнятості.