Прес-центр18 лютого 2022, 16:02

Протягом тижня представники обласної та міської влади разом з молоддю обговорювали питання місцевого розвитку та інтеграції ВПО

В обласному центрі з 14 до 18 лютого у рамках виконання регіональної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Луганській області на 2022 – 2026 роки відбувся цикл онлайн-сесій з метою обговорення перспектив місцевого розвитку громад та області у цілому, а також дієвої ролі молоді у цих процесах.

Співорганізаторами виступили Департамент масових комунікацій облдержадміністрації, Сєвєродонецька міська військово-цивільна адміністрація, громадська організація «Правозахисний рух в підтримку прав біженців та відновлення демократичного Донбасу» за підтримки Програми «IREX СИЛА».

Проєктом передбачалось проведення п’яти молодіжних онлайн-форумів «Розвиток Сєвєродонецька: діалог молоді та влади».

Форуми об’єднали представників влади, молодь, ВПО, громадських діячів, які говорили про реалізацію ключових місцевих регіональних програм в сфері розвитку молоді та спорту.

Зокрема, обговорили проект будівництва майбутнього урбан-парку у обласному центрі, а також створення спортивної інфраструктури на місцевому та обласному рівнях.

Крім того, спікери озвучили специфіку соціально-економічного розвитку області та місцевих громад, захисту вразливих категорій населення, інтеграції ВПО, ремонту доріг та відновлення інфраструктури в області та безпосередньо у м. Сєвєродонецьку.