Прес-центр23 лютого 2022, 10:02

Сергій Гайдай: учора російська артилерія обстрілювала Луганщину майже безперервно, ворог застосував Гради; зараз відновлюємо пошкоджену інфраструктуру

Від початку учорашньої доби бойовики 53 рази відкривали вогонь по населених пунктах Луганщини та укріпленнях українських військових.

«Російська артилерія обстрілювала Луганщину майже безперервно, Щастя, Кряківка, Муратове, Новотошківське постраждали від Градів. Знову є пошкоджені будинки. Зараз працюємо над відновленням інфраструктури. Ремонтні бригади роблять все можливе. Наші військові упевнено стримують ситуацію і готові дати гідну відсіч у разі загострення. Тож, зберігайте спокій – установи та організації працюють за розкладом, кому потрібно – в посиленому режимі», – наголосив очільник області Сергій Гайдай.

Місто Щастя російські військові обстріляли 12 разів.

Застосовувалися Гради, танки, 120-мм та 82-мм міномети гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецька зброя.

Постраждали від російських Градів Кряківка та Муратове.

152-мм та 122-мм артилерія та інша зброя бойовиків неодноразово працювала в напрямку Лобачевого, Трьохізбенки, Лопаскиного, Оріхового, Кримського, Новозванівки.

Під ворожі обстріли, зокрема, мінометні, також потрапили Сизе, Причепилівка, Станиця Луганська, Попасна.

Вже сьогодні, 23 лютого, російсько-окупаційні війська застосували Гради, артилерію та міномети у напрямку Новотошківського, артилерію – у напрямку Золотого та Попасної.