Прес-центр10 лютого 2022, 10:02

У Попасній капітально відремонтовано реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю

9 лютого у місті Попасна відкрився оновлений  після капітального ремонту реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю «Лелека».

Капітальний ремонт приміщень та закупівлю технічного обладнання для центру було здійснено Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй UNDP Ukraine / ПРООН в Україні спільно з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) за кошти Європейського Союзу та у партнерстві із Попаснянською міською військово-цивільною адміністрацією і громадською організацією «Агенція місцевого розвитку територіальної громади міста Попасна».

Окрім жителів Попасної, послуги в оновленому центрі зможуть отримати мешканці населених пунктів, що приєдналися до Попаснянської територіальної громади, зокрема сел Врубівка, Комишуваха, Привілля та Троїцьке, а також мешканці сусідньої Гірської територіальної громади з смт Тошківка, міст Золоте та Гірське.

Представники Програми ООН із відновлення та розбудови миру відвідали мільтифункціональний простір «Університету третього віку», який функціонує при Центрі соціальних послуг з 2013 року та підтримує концепцію навчання впродовж всього життя.