Прес-центр19 лютого 2023, 17:02

В Івано-Франківському хабі на цьому тижні надано допомогу понад 300 переселенцям з Луганщини

Із вівторка по суботу, адже саме таким є графік роботи Координаційного центру допомоги ВПО з Луганщини в Івано-Франківській області, тут відбувається видача продуктової допомоги переселенцям з громад Луганської області.

Допомога надходить до Франківського хабу як від Луганської обласної державної адміністрації, так і від різноманітних фондів і благодійних організацій. Важливо, що донори часто визначають цільові групи для надання допомоги. Наприклад, це можуть бути родини з дітьми до трьох років, люди з інвалідністю тощо. У такому випадку працівники центру заздалегідь формують списки отримувачів допомоги відповідних категорій.

Із початку цього робочого тижня переселенці з Луганщини вже отримали у Франківському хабі 318 продуктових наборів.

Крім того, у хабі ВПО можуть скористатися можливістю отримати консультації лікарів, юристів, фахівця обласного центру зайнятості.

Центр, роботу якого координує Сєвєродонецька районна державна адміністрація, працює з 10:00 до 15:00, крім неділі і понеділка.

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 128 (стадіон «Рух»)
Телефон: +380990161724
Електронна пошта: lug.koord.centr.wpo@gmail.com
Анкета в гугл-формі (потрібна для реєстрації ВПО задля подальшого обслуговування в центрі):
- для ВПО з Івано-Франківська: https://forms.gle/vGGhsLE3TZhP5dxi7
- для ВПО з інших громад Івано-Франківської області (для отримання допомоги "Укрпоштою"): https://forms.gle/iUMHAdPcJTsuNU5J7
Телеграм - канал Центру: https://t.me/LgvIF