Архів новин

13 июня 2015

Бойовики почали обстрілювати Родину з важкої артилерії

Півгодини тому (о 17.30) почався артилерійський обстріл с.Родина в Попаснянському районі. Спочатку бойовики обстріляли “нульовий” блокпост українських силовиків при в’їзді в сусідню Катеринівку з автоматичної зброї. Вогонь вівся з лісової смуги на околиці Катеринівки, що за 500 метрів від блокпосту. Затим почали стріляти артилерійські гармати крупного калібру. Звуку пострілу не чути, тільки дуже гучні вибухи, а це значить, що ворожа артилерія розташована на далекій відстані, найімовірніше, в окупованих Стаханові або Кіровську.

Луганщина за добу — жорсткі бої в Кримському, інтенсивні обстріли Родини й Троїцького

Сьогодні (13.06) над ранок, близько 3.45 на околиці Кримського в районі протитуберкульозного диспансеру спалахнув бій між українськими військовими та бойовиками із сусідніх Сокільників. Крім автоматів та кулеметів застосовувалися гармати БТР, зенітні установки, автоматичні гранатомети та міномети. Інтенсивність вогню була такою, що мешканці прилеглих до санаторію вулиць ховалися в підвалах. О 5-ій ранку бій закінчився, однак поодинокі черги та вибухи лунали до 7-ї години. За даними, що уточнюються, з мирних мешканців ніхто не постраждав, інформація щодо втрат серед військових уточнюється.

В Станиці Луганській внаслідок обстрілу загинув один військовий, ще один поранений

Вчора (12.06) після 16-ї години Станицю Луганську обстріляли з автоматичних гранатометів. Вогонь вівся по позиціях наших військових із Червоного Яра, що на правому березі Сіверського Донця (село на окупованому боці навпроти Станиці). На жаль, не обійшлося без втрат. У результаті обстрілу смертельне поранення отримав 43-річний боєць, котрий загинув на місці. Ще один військовий (29 років) поранений і доставлений у лікарню.