Архів новин

19 июня 2015

«Азбука жилищно-коммунального управления» - учебное пособие, которое поможет повысить ваш уровень жилищно-коммунальной грамотности

В рамках Программы социального партнерства энергетической компании ДТЭК впервые в Украине внедряется учебное пособие «Азбука жилищно-коммунального управления», которое является методическим обеспечением Проекта «Новая генерация».  В пособии, разработанном командой ведущих специалистов Всеукраинской благотворительной организации «Институт местного развития», рассмотрены основные организационно-правовые, финансовые, технические и социальные аспекты управления в жилищно-коммунальном хозяйстве.

Елеонора Поліщук виступила на засіданні комітету Верховної Ради України щодо соціальної підтримки сімей в умовах озброєного конфлікту

Директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук виступила із доповіддю на парламентських слуханнях Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України VIII скликання. Слухання відбулися 17 червня 2015 року в місті Києві за темою: «Сімейна політика України – цілі та завдання».

 

У засіданні також взяли участь заступник Голови Верховної Ради України Андрій Парубій, заступник Міністра соціальної політики України Сергій Устименко, голова комітету Артур Палатний, народні депутати України. 

Щоденник І Європейських ігор: велоспортсменка з Луганщини стала срібною призеркою Ігор в Баку

На I Європейських іграх Анна Соловей стала другою в індивідуальній гонці з роздільним стартом.

Час нашої спортсменки – 33:03.37. 

Бойовики з «Граду» обстріляли Попасну. Поранено нацгвардійця, пошкоджено два будинки

О 4:30 з боку Калинового (підконтрольне ЛНР) з реактивної системи залпового вогню «Град» зроблено 20 пострілів по місту Попасна. Зафіксовані прямі влучення у двоповерховий та п’ятиповерховий будинки на вул. Миронівський, що призвело до їх пошкодження. У будівлях був нещодавно закінчений ремонт. У той же час у результаті обстрілу міста був тяжко поранений нацгвардієць, який ніс службу по охороні громадського порядку.

Відбулася нарада з питань будівництва газопроводу високого тиску «Муратове – Кряківка»

18 червня 2015 проведено нараду під головуванням заступника голови облдержадміністрації Голуба О.І. з питань будівництва газопроводу високого тиску «Муратове – Кряківка» з метою відновлення газопостачання сіл Новоайдарського району.

Вугільники Луганщини продовжують забезпечувати населення побутовим паливом

Вугледобувними підприємствами області ДП «Первомайськвугілля» і ПАТ «Лисичанськвугілля», що знаходяться на контрольованій українською владою території, продовжується вивезення побутового вугілля.