Прес-центр8 жовтня 2024, 07:10

Жителів Перевальська не приймають в місцевій лікарні – там військові рф, скидами з дронів «привчають» до режиму лисичан росіяни, по Серебрянському лісу ворог вдарив некерованими авіаракетами

«Противник масовано обстрілює населені пункти удовж лінії бойового зіткнення та укріплення українських військових. Так, учора некерованими авіаційними ракетами окупанти поцілили по Твердохлібовому та території Серебрянського лісництва. По Балці Журавці вдарили з артилерії. Спрямували в бік села 88 безпілотників», – повідомив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Атакували росіяни в бік Макіївки, Греківки, Балки Журавки та в Серебрянському лісі.

Жителі Перевальська, що у Алчевській громаді, скаржаться на фактичну відсутність медичних послуг у місті. Надають їх виключно російським військовим. Заповнена пораненими лікарня не порожніє, тому місцевим там відмовляють. Єдиний вихід отримати лікарську допомогу – одразу їхати до сусідніх міст і домовлятися.

Загарбники обрали метод терору у спілкуванні з населенням Лисичанська. До режиму «привчають» залякуванням – скидами з дронів по мирних жителях, які пересуваються вулицями. Цю схему зрозуміли спочатку місцеві, а потім навіть російські пропагандисти, які вже майже не реагують на ці дешеві постановки військових рф.