Архів новин

02 октября 2024

Артем Лисогор представив керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації та громад Луганщини нового начальника Сєвєродонецької МВА – Олексія Харченка

Голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор представив керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації та громад Луганщини нещодавно призначеного начальника Сєвєродонецької МВА – Олексія Харченка.

У «лнр» готуються до примусової мобілізації – перевірки чоловіків посилено, в Сіверськодонецьку окупанти обмежили роботу дитячих садків двома годинами на день, по Балці Журавці росіяни вдарили з реактивної артилерії

«Українські військові мужньо відбивають ворожі навали на Луганщині. На Куп’янському напрямку – поблизу Стельмахівки. На Лиманському епіцентрами боїв є Греківка, Балка Журавка, Серебрянський ліс. Намагаючись прорвати нашу оборону, загарбники застосовують усі наявні види озброєння. Так, по Балці Журавці вони вдарили зі ствольної та реактивної артилерії, спрямували в бік наших укріплень 38 безпілотників», – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Яка медична допомога надається внутрішньо переміщеній особі при інфаркті

Безоплатна медична допомога при інфаркті міокарда надається у 78 лікарнях країни, за договором із НСЗУ в межах пакету “Медична допомога при гострому інфаркті міокарда”. Тож, незалежно від місця реєстрації чи статусу, пацієнт може розраховувати на всі необхідні діагностичні обстеження та лікування.   
Інфаркт міокарда - це  небезпечний для життя патологічний стан, який розвивається через гостре порушення коронарного кровообігу. 

Напередодні Дня працівників освіти Артем Лисогор привітав педагогів Луганщини

 

«В умовах війни робота учителів – це основа нашого майбутнього. Недарма говорять, що для того, аби знищити націю не потрібна війна – потрібно забрати освіту. Наші педагоги щодня доводять, що ворогу цього ніколи не вдасться зробити, як на навчальній ниві, так і на полі бою», - зазначив очільник Луганщини. 

Чимало луганських освітян змінили свій фах і взяли до рук зброю. Тепер вони захищають своїх учнів і майбутнє усієї країни на передовій.

Завтра у Харкові маєте можливість проконсультуватися у пенсійників

У четвер, 3 жовтня, у хабі Попаснянської громади відбудеться прийом внутрішньо переміщених осіб спеціалістом ГУ ПФУ в Луганській області.

Із 10:00 до 13:00 можна отримати консультації та вирішити пенсійні питання за адресою: м. Харків, майдан Конституції, буд. 1, під’їзд 5.

Луганчанин допоміг збірній України здобути срібло чемпіонату світу з богатирського багатоборства

У Німеччині відбувся чемпіонат світу з богатирського багатоборства в розділі Old School Strongman.

У змаганнях взяли участь команди 12 країн – представників чотирьох континентів.

Спортсмен з Луганщини Олександр Дубовий показав четвертий результат у категорії U105 Masters. 

За підсумком, це допомогло нашій збірній посісти другу сходинку у командному заліку.

Вітаємо!
 

Артем Лисогор: громадам Луганщини надали 149 генераторів, які живитимуть релоковані соціальні об’єкти і хаби в разі тривалого знеструмлення

«Завдяки отриманому обладнанню буде забезпечене безперебійне енергопостачання розгалуженої системи гуманітарних хабів та інших релакованих з Луганщини закладів по всій країні. На базі цих осередків внутрішньо переміщені особи отримують медичні, соціальні, правові, адміністративні та ще низку послуг. У разі тривалого знеструмлення ці об’єкти продовжуватимуть працювати та приймати луганчан. Зокрема, хаби – як пункти незламності. Їх переведено на посилений режим роботи», – наголосив очільник регіону.