Архів новин

28 октября 2024

Готуються до виборів – загарбники штучно збільшують кількість округів в «лнр», при оформленні пенсій росіяни не враховують документів з підприємств окупованих в 2022 році міст, 22 безпілотники спрямував ворог по наших позиціях поблизу Балки Журавки

«Основні атакуючі зусилля росіяни зосередили на Лиманській ділянці фронту. Тиснуть з декількох напрямків. Наші Захисники зупинили штурми росіян біля Макіївки, де противник намагався прорвати оборону українських бійців, – зазначив Артем Лисогор, очільник Луганщини. – Окупанти не припиняють артилерійських обстрілів, продовжують у великій кількості застосовувати безпілотники. Лише поблизу Балки Журавки вони спрямували в наш бік 22 БпЛА за добу. По Новоєгорівці завдано авіаційного удару».

Проблемні питання оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності розглянуть 1 листопада під час «Діалогу з бізнесом» Луганщини

У рамках реалізації проєкту «Діалог з бізнесом», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським, 1 листопада о 10:00 в режимі онлайн відбудеться чергова зустріч із підприємцями області за темою: «Проблемні питання оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності». 

Новий інструмент підтримки ВПО: переселенці зможуть отримувати від держави субсидію на оренду житла

Щоб забезпечити допомогу переселенцям, які не мають достатньо коштів, аби самостійно винаймати індивідуальне житло, Мінсоцполітики розробило, а Уряд ухвалив постанову, якою для підтримки ВПО запроваджується субсидія на оренду житла. 

Завдяки цій субсидії ВПО, які не мають достатньо коштів для оплати оренди житла, можуть отримати від держави фінансову допомогу.

Три золота та срібло – загальний доробок представниці Луганщини на всеукраїнському турнірі зі стрибків у воду

На всеукраїнському турнірі зі стрибків у воду серед вікових груп С, D, E розіграли фінальні комплекти нагород.

Так, у стрибках у воду з триметрового трампліну чемпіонкою стала юна луганчанка Аліна Бурсова. Її результат – 223.50 балів, що на понад 26 балів краще за показник срібної призерки змагань. 

Загалом у представниці нашої області чотири нагороди: три золота (трамплін 3м, вишка, трамплін 1м) та срібло (трамплін 3м синхрон).

Вітаємо!

Ще 51 мешканець Сєвєродонецької громади отримав грошову допомогу на лікування

Одноразову грошову допомогу виплачено ще 51 жителю Сєвєродонецької громади на загальну суму 177 000 гривень.

Її надають на відшкодування витрат, понесених людиною внаслідок лікування тяжкої хвороби, поранення, проведення медичних операцій тощо.

Звертайтеся з 10:00 до 15:00 по буднях за номерами телефонів: 099 035 43 49, 095 572 34 67.

Виплати здійснено за Комплексною цільовою програмою Сєвєродонецької міської територіальної громади «Турбота» на 2024 рік.