Архів новин

07 октября 2024

росія не дає «лнр» коштів для будівництва обіцяних сміттєзвалищ, проблему накопичення сміття у містах окупанти вбачають у відсутності грошей для його прибирання, наші війська відбили ворожу атаку в Білогорівці

«Минулої доби противник задіяв на нашій ділянці фронту поблизу Балки Журавки 42 безпілотники. Ще 12 разів вів артилерійські обстріли. Атакували росіяни з декількох напрямків. Зокрема, на Сіверському українські війська зупинили спробу противника покращити тактичне положення поблизу Білогорівки.

Луганські пенсійники консультуватимуть у вівторок в Тернополі

8 жовтня з 13:00 до 15:00 відбудеться онлайн-консультування з питань пенсійного забезпечення, субсидій і пільг відвідувачів хабу Сєвєродонецької громади, що розташований за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 5-А.

Представниці Луганщини здобули низку нагород на чемпіонаті України з велосипедного спорту

На змаганнях у Львові виступили вихованки Луганської школи вищої спортивної майстерності.

Так, в індивідуальній гонці переслідування на 3 км перемогла Вікторія Ярошенко. У гонці «скретч» на 30 кіл Вікторія Ярошенко здобула золоту нагороду, а Катерина Величко стала срібним призером.

У гонці з вибуттям Вікторія фінішувала першою, а Катерина посіла друге місце. З аналогічним результатом завершилася й групова гонка на очки на 60 кіл.

Тренує спортсменок Сергій Базін.

Вітаємо!

Загинув капрал поліції Олександр Харитонов

Олександр народився та виріс у Золотому. Після школи вступив до Золотівського професійного ліцею, а потім продовжив навчання в Рубіжанському індустріальному технікумі.

Працював начальником дільниці КТ у відокремленому підрозділі «Шахта «Карбоніт ДП «Первомайськвугілля».

У 2023 році закінчив Донецький державний університет внутрішніх справ і в квітні 2023 року став на захист України. Hic службу в батальйоні «ЛЮТЬ».