Архів новин

20 октября 2024

Електронна система охорони здоров'я – які цифрові послуги вже доступні для українців та які проекти плануються

Електронна система охорони здоров'я – це найбільша ІТ-система в Україні, яка зберігає інформацію про здоров'я 35 млн людей. Вона є основою цифрової трансформації медицини.

Які цифрові послуги вже доступні для українців та які проекти плануються – дивіться в інфографіці.

У Хмельницькому 21 жовтня вам допоможуть із питаннями пенсійного забезпечення

У понеділок, 21 жовтня, у хабі Гірської громади відбудеться прийом переселенців представником ГУ ПФУ Луганщини.

Звернутися за вирішенням пенсійних питань можна з 10:00 до 12:00 за адресою: м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, буд. 122/2, каб. 3.

Ще 36 військовим Лисичанської громади надано грошову допомогу

Так, 34 жителя громади, які беруть (брали) участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією рф проти України, одержали по 20 тисяч гривень.

Двом військовослужбовцям, які під час повномасштабного вторгнення отримали поранення (контузії, травми, каліцтва), пов’язані з захистом Батьківщини, нараховано по 25 тисяч гривень.

Загальна сума соціальної підтримки за рахунок коштів бюджету Лисичанської громади цього разу склала 730 тисяч гривень.

У Рубіжному виклик «швидкої» вночі загрожує арештом, в «лнр» за рік провели понад 1200 заходів із пропагандою підвищення показників народжуваності, по Новоєгорівці росіяни вдарили з авіації

«Окупанти проводили наступальні дії, маючи підтримку з повітря. Так, по Новоєгорівці вони завдали удар з авіації. Намагалися штурмувати поблизу Греківки. В районі Балки Журавки застосовували артилерійські установки. По укриттях українських оборонців спробували вручити скидами з 24 безпілотників», – розповів Артем Лисогор, начальник Луганської обласної військової адміністрації.