Архів новин

01 октября 2024

Привітання від Артема Лисогора з нагоди Дня Захисників і Захисниць України

Шановні бійці Сил Оборони України! Дорогі ветерани!

Людина, яка демонструє найвищий прояв хоробрості, усіма мовами зветься героєм. В Україні цих людей називають просто – військовослужбовець Сил Оборони. Це відважні чоловіки та жінки, які попри свист ворожих куль, удари артилерії, що здимають землю у повітря, не звертають з цього шляху.

У Сіверськодонецьку нестача вузькопрофільних лікарів, Лисичанськ увійшов у жовтень без води, понад 60 ракет спрямували окупанти по Серебрянському лісу

«У районі шістьох сіл Луганщини ворог штурмував наші позиції минулої доби. Зокрема, біля Андріївки, Стельмахівки, Білогорівки, Греківки, Макіївки, Балки Журавки. А також – у Серебрянському лісі, де бої не вщухають. Саме туди загарбники скинули за учора понад 60 некерованих авіаційних ракет. Зі ствольної та реактивної артилерії обстріляли Балку Журавку. 64 безпілотники противника намагалися вразити укріплення українських бійців. Вони тримають оборону», – зазначив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Бійці 30-ї бригади подякували Луганській облдержадміністрації (відео)

Громади області невпинно працюють над забезпеченням військових з’єднань, що боронять нашу територіальну цілісність. Із цією метою кожна з громад реалізує власну цільову програму.

Завдяки цьому вдається систематично передавати нашим хлопцям автомобілі, безпілотники та засоби радіоелектронної боротьби.

Відео роботи військовослужбовців 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького та їхній «фідбек» про допомогу від Луганщини надихають на подальшу роботу.

Приємного перегляду!

Виступ Президента з нагоди Дня захисників і захисниць України

Слава Україні!

Панове генерали, офіцери, сержанти й старшини, солдати й матроси, курсанти та ліцеїсти!  

Шановні військовослужбовці та ветерани!

Сьогодні великий день. День захисників і захисниць України. Ваш день. День тих, завдяки кому настає завтра. Завдяки кому є Україна, а ми стоїмо тут, на своїй землі, у своїй столиці, під своїми прапорами. Завдяки кому життя переможе. Завдяки вам. Незламні та хоробрі. Люди великої відваги, які роблять велику справу. Захищають Україну.