Архів новин

18 октября 2024

«Без поступок і напівмір: ми маємо формувати українське інформаційне поле на ТОТ

Артем Лисогор долучився до Donbas Media Forum – 2024.

«Ситуація у країні визначила нову місію цього форуму: об'єднувати медійників зі східних та південних областей України, щоб протидіяти російській пропаганді. Нам знадобляться великі ресурси: й людські (тобто працівники медіа) й технічні, щоб заново створити український інформаційний простір на цих територіях після деокупації. Принаймні, на Луганщині усе буде потрібно відновити заново», - наголосив очільник Луганщини. 

По шість годин очікування – росіяни посилили контроль на митниці між рф та «лнр», у Луганську показово передають бойовикам віджаті квартири, у районі Балки Журавки окупанти застосували артилерію та дрони

«Минулої доби противник атакував на декількох ділянках фронту. Зокрема, поновив наступальні дії біля Надії. Поблизу Греківки та Балки Журавки бої не припиняються вже декілька тижнів. Також ворог спробував штурмувати Білогорівку. Наразі усі атаки відбиті нашими оборонцями. При вогневій підтримці окупанти активно застосовували артилерійські установки та безпілотники», – поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Порятунок людей під обстрілами та служба на лінії вогню – історія луганського поліцейського Тараса Сусіна

Спеціаліст-криміналіст поліції евакуював місцевих мешканців під шквальним вогнем російських «Градів», викривав та затримував пособників ворога, а потім проводив ексгумацію тіл з місць масових поховань на тимчасово окупованій Київщині.

Резерв+ отримав функцію пошуку вакансій в Силах оборони

У застосунку Резерв+ став доступний сервіс рекрутингу, який дозволяє українцям знайти для себе оптимальну вакансію у війську серед тисяч різних варіантів.  Сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони — понад 4 000, який щодня зростає.

Це дає можливість знайти собі бригаду, у яку можна потрапити напряму, й посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння.

У Нижньодуванському хабі в Києві можна звернутися до психіатра та клінічного психолога

Фахівці КНП «Сватівська обласна лікарня з надання психіатричної допомоги» надають допомогу онлайн або офлайн.

Номер телефону для отримання більш детальної інформації: 093 815 09 02.

Адреса: м. Київ, вул. Здолбунівська, 3-А.

В Обухові в понеділок можна буде вирішити пенсійні питання

21 жовтня з 9:00 до 11:00 у місцевому хабі Лисичанської громади відбудеться онлайн-консультування з пенсійних питань від фахівця Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

Адреса: м. Обухів, вул. Київська, буд. 132/2.

Понад 2,2 мільйона гривень надано військовим та членам їхніх сімей з Кремінської громади

Триває реалізація Програми надання матеріальної допомоги населенню Кремінської міської територіальної громади на 2024 рік.

Вона спрямована на підтримку різних категорій мешканців, включаючи військових, працівників ДСНС та поліції, які беруть участь у бойових діях, військовополонених, сім’ї загиблих оборонців, а також осіб, котрі потребують медичного лікування.

Наразі вже 227 людей отримали фінансову підтримку на загальну суму 3 690 700 гривень.

Найбільше звернень надійшло від військовослужбовців та членів їх сімей – загалом 144 особам виплачено 2 240 000 гривень.

Наша спортсменка виборола третю медаль на кубку України зі стрибків у воду

У столиці триває кубок України зі стрибків у воду серед вікових груп А і В.

Це – фінальний етап відбору спортсменів на чемпіонат світу серед юніорів-2024.

Наразі вже визначилися медалісти на метровому трампліні серед дівчат у групі В, де представниця Луганщини Аліса Мєшкова з результатом 284.45 балів стала бронзовою призеркою.

Це вже третя медаль нашої спортсменки за три змагальні дні. Раніше вона піднялася на другу сходинку у синхронних стрибках з вишки та в індивідуальних із 3-метрового трампліну.

Вітаємо!