Архів новин

12 октября 2024

У школі в Хрустальному відкрили клас з посиленою військовою підготовкою, у Сіверськодонецьку працюють усього два дільничних лікаря, 46 БпЛА спрямували окупанти навколо Балки Журавки

«Зосередивши атакуючі зусилля на Лиманському напрямку, противник намагався просунутися в районах Греківки, Макіївки, Балки Журавки та Білогорівки. Територія поблизу кожного населеного пункту перебуває під постійним вогнем російської артилерії. Із реактивної системи залпового вогню загарбники вдарили по Балці Журавці. Застосували в бік села 46 безпілотників», - повідомив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Рубіжанська панчішна мануфактура та НВФ «Мікрохім» – учасники програми «Національний кешбек» (відео)

11 жовтня після етапу бета-тестування офіційно стартувала програма підтримки громадян «Національний кешбек». Про це повідомила Перша віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки України Юлія Свириденко під час виступу на бізнес-форумі «Зроблено в Україні».

Два релоковані підприємства з Луганщини долучилися до програми «Національний кешбек».

Першими почали маркувати свою продукцію фірмовим знаком ТОВ «Рубіжанська панчішна мануфактура» та ТОВ НВФ «Мікрохім».

У Ровеньках Сили оборони України уразили склад ПММ російських окупантів

Сьогодні вночі завдано удару по складу паливно-мастильних матеріалів у районі міста Ровеньки на тимчасово окупованій території Луганської області.

На цій базі зберігалися нафта і нафтопродукти, які постачалися зокрема й для потреб армії рф.

На території об’єкта фіксується пожежа. Результати ураження уточнюються.

Завдання виконано силами та засобами Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Раніше дана нафтобаза вже зазнавала ураження українською зброєю.