Прес-центр7 жовтня 2022, 15:10

Луганський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою продовжує набір першокурсників – іспити 29 жовтня

Луганський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, який до початку російського вторгнення базувався у Кремінній, тимчасово переміщений на територію Київської області у місто Березань.

Наразі ліцей проводить освітній процес на сучасній навчально-виховній базі Березанського державного аграрного ліцею з ліцеїстами 2 курсу (11 клас) та готується до проведення 29 жовтня вступних випробувань для зарахування на перший курс (10 клас) юнаків, які в цьому році закінчили 9 класів та за станом здоров`я придатні до навчання у військовому ліцеї.

Ліцей зберіг свій досвідчений офіцерський та педагогічний склад, стиль роботи та багаторічні традиції у справі підготовки майбутніх курсантів вищих військових навчальних закладів України.

У закладі очікують на юнаків з усіх регіонів України. Привілеї надаються абітурієнтам з числа внутрішньо переміщених осіб Луганської області, інших тимчасово окупованих областей України.

Ліцеїсти Луганського військового ліцею навчаються за програмою середньої школи (10-11 кл.) з поглибленим вивченням предметів зовнішнього незалежного оцінювання. Протягом навчання вони мешкають у комфортному гуртожитку з обладнаним бомбосховищем, забезпечені чотириразовим харчуванням та військовою формою.

Випускники ліцею вступають до закладів вищої військової освіти України (військові інститути, університети, академії) на пільгових умовах.

Ліцей розташований за адресою: Київська обл., м. Березань, вул. Шевченків шлях, 34.

Інформацію про умови вступу та навчання у ліцеї можна отримати за телефоном 050 595 94 08.