Архів новин

07 ноября 2023

Україна для ЄС – це посилення всієї європейської спільноти – звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки!

Сьогодні більшою мірою день нарад. Нещодавно завершив нараду з розвідкою. Вузький склад, дуже чутливі питання захисту наших людей. Деталі будуть трохи згодом.

Провів нараду й щодо міжнародних заходів і наших, українських подій, які очікуються в листопаді. Цей місяць – це і річниця початку Революції гідності, і роковини Голодомору. Будуть різні компоненти державної роботи, зокрема міжнародний компонент. Усе готуємо.

Артем Лисогор нагородив нацгвардійців відзнаками «Захиснику Луганщини»

Голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор разом очільником Рубіжанської громади Андрієм Юрченком взяли участь в урочистій церемонії нагородження.
Так, військовослужбовцям, які входять до Гвардії Наступу, Артем Лисогор вручив обласні відзнаки «Захиснику Луганщини».
«Ваш внесок у обороноздатність України важко переоцінити. На вістрі низки штурмових атак та оборонних дій, ви щодня гартуєте власний дух і здобуваєте свободу для наших співгромадян», – наголосив очільник Луганщини.

ООН Жінки в Україні провели тренінг з актуальних питань інтеграції до ЄС

Заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська взяла участь у семінарі «На шляху до інклюзивного та гендерно-відповідального розвитку, відновлення та вступу до ЄС».

Представники та представниці державних установ, громадських організацій та партнерів з розвитку зібрались разом для напрацювання рекомендацій щодо врахування принципів гендерної рівності та інклюзивності в процесах відновлення України та в контексті вступу України до ЄС.

Артем Лисогор: військові адміністрації громад Луганщини вирішують проблеми ВПО та зберігають кадровий потенціал до деокупації

На міжнародній конференції «Реформа децентралізації̈: дорожня карта», яка триває сьогодні у Києві, презентуватимуть проєкт «Дорожня карта реалізації реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні».

У другий вівторок місяця у хабі в Вінниці допоможуть із вирішенням пенсійних питань

Щомісяця у другий вівторок з 09:00 до 11:00 у гуманітарному штабі Рубіжанської громади організовують онлайн-консультації з питань субсидій, пільг, страхових та пенсійних виплат.

Відповіді на запитання надаватиме спеціаліст Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

Наступний онлайн-прийом відбудеться 14 листопада за адресою: м. Вінниця, вул. Праведників світу, 43 б.
 

У Невському – чергові руйнування, при перерахунку пенсій окупанти намагаються не враховувати пільговий стаж, у Рубіжному та Кремінній загарбники також припиняють видачу гуманітарки

«По Невському ворог вдарив артилерією, внаслідок чого є нові руйнування. Також доволі часто росіяни влучають в раніше знищені ними будинки, звідки всі вже повиїжджали, – зауважив Артем Лисогор, начальник Луганської обласної військової адміністрації. – Останніми днями окупанти штурмують на Куп’янському напрямку. Зокрема вчора намагалися піти в наступ на Стельмахівку, але їхні спроби було відбито».

Макіївка, Невське та Білогорівка зазнали уражень унаслідок артилерійського та мінометного вогню росіян.