Архів новин

17 ноября 2023

15 дронів-камікадзе застосував ворог на нашому напрямку упродовж доби

П'ять штурмів та три авіаудари - підсумки дій окупантів на Лимано-Куп'янському напрямку за добу.

Противник втратив 156 своїх військових та 30 одиниць техніки, - зазначив начальник служби зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.
#Вірю_в_ЗСУ

Посадовці Луганщини завершили перший етап навчання в академії YouControl

Завершився перший етап навчання державних службовців, співробітників місцевих військових адміністрацій та інших установ і підприємств Луганської області із використання інструментів та сервісів «YouControl» під час їхньої професійної діяльності.

Рішення про проведення згаданого навчання ухвалено у рамках діяльності робочої групи «Прозорість і відкритість» щодо контролю за використанням коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії з 2023 року під головуванням начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора.

Від Луганщини обиратимуть представника до складу Ради родин загиблих

Для прозорого та відкритого відбору кандидатури для включення до складу Ради родин загиблих, Луганська облдержадміністрація оголошує реєстрацію учасників за посиланням: https://forms.gle/RpSn8oyi6yCK5PGQA

Усі зареєстровані матимуть змогу як презентувати себе у якості кандидата (за бажанням), так і взяти участь в обговоренні інших кандидатур та подальшому голосуванні.

Від якості і швидкості відбудови логістики буде залежати подальший етап відбудови регіону, – Артем Лисогор

Шість представлених у Варшаві проєктів спрямовані на відновлення транспортної інфраструктури та придбання транспорту на 203,49 млн дол. США.

«В нас щонайменше 26 зруйнованих росією мостів та шляхопроводів. У Польщі ми запропонували проєкти будівництва п’ятьох з них. Від якості і швидкості відновлення логістики буде залежати подальший етап відбудови регіону. Від зручності доставки будівельних матеріалів до залучення нових інвесторів», – зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Артем Лисогор: залучаємо міжнародних донорів для відновлення Луганщини вже сьогодні, бо одразу після деокупації громадськість запитає – як ми підготувалися до відбудови

Про це очільник Луганщини заявив сьогодні у Дніпрі під час прес-конференції за підсумками ІІ міжнародної виставки-конференції, що відбулася в рамках форуму «ReBuild Ukraine» 14-15 листопада у Варшаві. «Такі інвестиційні майданчики є надважливими для області. Саме там можна вирішити проблеми, з якими стикнувся наш регіон через російську агресію. Партнери знають, що Луганщина є найбільш постраждалою областю країни. Для нас має велике значення залучення будь-яких коштів, у тому числі донорських, на відбудову знищеного ворогом.

Студентів профтехів у «лнр» не допускають до сесії без взяття на військовий облік, для держслужбовців-колаборантів росіяни увели примусові платні курси підвищення кваліфікації, Білогорівка витримала штурм

«Останніми днями противник зосередився на Куп’янському напрямку, але й Лиманський тримає в напрузі. Вчора спробував штурмувати наші позиції в Білогорівці – свого не досяг, – наголосив Артем Лисогор, очільник Луганщини. – На мають успіху росіяни й у Серебрянському лісі, тому практично щодоби здійснюють туди авіаційні нальоти». По Невському, Білогорівці та інших прифронтових селах ворог відкривав вогонь із мінометів та артилерії. За попередніми даними, нових руйнувань не зафіксовано.