Прес-центр8 жовтня 2018, 12:10

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем юриста України

Шановні юристи, вітаю вас з професійним святом!

Нашими плідними зусиллями ми будуємо державу, в якій права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави

У найважчу годину, коли ми захищаємо нашу незалежність та територіальну цілісність України, перед нами постала істотна необхідність побудови правової держави та підтримки інститутів громадянського суспільства. Їх діяльність не може бути просто продекларована, а має стати відображенням якісного впровадження всеохоплюючих інституційних реформ на всіх рівнях – від суспільного до державного. Ці зміни з карколомною швидкістю та невідворотною силою відбуваються саме зараз. Для українців, як до нації, що самовіддано бореться проти несправедливості та за незалежність, Гідність і Свобода є найвищими цінностями.

На зміну кожній війні та революції має прийти доба мирного еволюційного перетворення. Саме у цей час існуєсуспільний запит на верховенство права та дотримання законності.

Тому ваша праця, шановні юристи, є надзвичайно важливою. Я бажаю вам наснаги, непохитності професійних переконань, злагоди і любові у ваших сім'ях та мирного неба!

 

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                  Юрій ГАРБУЗ