Прес-центр21 грудня 2021, 17:12

Націю треба мотивувати до спорту! - Сергій Гайдай під час презентації спортивного майданчику в рамках програми Президента «Здорова Україна»

Очільник Луганщини Сергій Гайдай особисто долучився до відкритого тренування під час презентації одного з 73 спортивних майданчиків, вже побудованих в рамках програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».

До кінця року такі мультифункціональні майданчики з’являться у кожній громаді Луганщини, за підсумками 2022-го їх буде 215.

Сьогодні ж презентували спортивні об’єкти, побудовані у Новоайдарській громаді. Крім спортмайданчику учасники заходу оцінили, як виглядають тепер локації «Активних парків», також оновлених за дорученням Президента України.

«Де-факто, програма «Активні парки» працює вже півроку. Це спортмайданчики, які привели до ладу та облаштували табличками з QR-кодами, по яких можна перейти на сторінку проєкту та виконувати вправи разом із зірками спорту чи шоу-бізнесу. До речі, першу вправу мені «показав» Потап!» - пожартував Сергій Гайдай.

Він також нагадав журналістам, що Луганщина – один з пілотних регіонів програми Президента «Здорова Україна»: «Цього року ми мали побудувати 52 спортивних майданчики, на які було передбачено 25 млн гривень, але ми зекономили кошти і зробили 73, на 30 % більше! Націю треба мотивувати до спорту!» - наголосив голова облдержадміністрації.