Прес-центр5 грудня 2021, 12:12

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая із Всесвітнім днем волонтера

Шановні волонтери!

Щиро вітаю вас зі святом!

Вам завжди треба більше, ніж іншим, у вас завжди є час, коли усім його не вистачає, ви звикли більше віддавати, ніж отримувати…

Хто і що робить вас такими? Напевне, ваші серця, які б’ються в іншому ритмі та відчувають усе гостріше!

Саме за непереборне почуття справедливості та гарячі серця вас шанують люди. Адже, у світі тисячі тих, хто без вашої допомоги ніколи б не витримав краш-тести, які приготувала їм доля!

Ви стояли пліч-о-пліч із захисниками незалежності України на Майдані, збирали допомогу для фронту та підтримували бойвий дух наших бійців в окопах! Вже другий рік ми спільно допомагаємо нашим землякам, які постраждали від лісових пожеж 2020 року!   

Щиро дякую вам за сміливість, відчайдушність, твердість переконань, прагнення змінити світ на краще та неоціненну допомогу нашій Луганщині! Кожен з вас – справжній Народний Герой!

Ще раз зі святом! Нехай рідні та близькі будуть завжди зігрівати вас любов’ю, люди цінуватимуть за непереборний оптимізм, а усе зроблене вами добро повертається сторицею!

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                            Сергій ГАЙДАЙ