Архів новин

14 января 2023

У деокуповане Невське привезли гуманітарний вантаж

Ситуація у селі досі складна, росіяни продовжують обстрілювати населений пункт. Не дивлячись на всі складності, намагаємося забезпечувати людей всім необхідним.

Вчора гуманітарку від Луганської ОВА доставили бійці батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області, а також хлопці забезпечили безпеку волонтерів, які теж постійно підтримують наших людей на звільнених територіях.

Завезли генератори, газовий балон з пальним, будівельні матеріали та сотні буханок свіжоспеченого хліба.

Інформацію про надходження і можливість отримання гуманітарної допомоги відтепер можна дізнатися у телеграм-каналі Сєвєродонецького хабу в Дніпрі

Для кращої комунікації між гуманітарним хабом Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації та переселенцями з Луганщини, які мешкають у Дніпрі та Дніпропетровській області, створено сторінку "Сєвєродонецький ХАБ Дніпро" у Telegram за посиланням: https://t.me/s/severhabdnipro.

Там всі бажаючі можуть ознайомитися з оголошеннями про надходження та отримання гуманітарної допомоги, а також з новинами про його діяльність.

Куди переселенці з Луганщини можуть звернутися по гуманітарну допомогу

У багатьох регіонах України працюють гуманітарні штаби, де надають допомогу внутрішньо переміщеним особам з різних громад окупованих міст Луганщини.
Найбільше переселенців Луганщини знайшли прихисток на Дніпропетровщині, Київщині, Одещині та Львівщині.

Допомогу в будь-якому гуманітарному штабі або хабі надають всім переселенцям незалежно від того, з якої громади Луганщини вони приїхали. В залежності від місця свого тимчасового перебування, внутрішньо переміщені особи можуть звернутися до найближчого штабу:

Платформа єДопомога дозволяє зручно та адресно підтримати тих, хто цього потребує, онлайн з будь-якої країни світу всього в декілька кліків

Для того, щоб допомогти "Онлайн", потрібно:
- Перейти за посиланням на платформу https://social.edopomoga.gov.ua/uk/cabinet/volunteer.
- Обрати спосіб допомоги «Допомогти онлайн».
- Обрати категорію «Продукти», «Ліки» або «Паливо».
- Обрати заявку родини, яка потребує підтримки, та суму на яку ви хочете допомогти - 200 грн, 500 грн або 1000 грн та сплатити онлайн Передплату на продукти харчування, ліки або паливо.