Архів новин

24 января 2023

25 січня у Хмельницькому ВПО з Луганщини можна буде пройти повний огляд у сімейного лікаря, зробити вимір цукру крові, сатурації, отримати ліки та консультацію психолога

Проєкт мобільних медико-психологічних бригад у Хмельницькій області реалізують Норвезький Червоний Хрест та Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України.
У його рамках надається медична допомога внутрішньо переміщеним особам у населених пунктах регіону.

Це, зокрема, огляд лікарів, діагностика, направлення до фахівців. За потреби працівники мобільних бригад видають необхідні медикаменти. Також надаються консультації психолога.

450 продуктових наборів за тиждень отримали луганчани в штабі Кремінської громади в Києві

За тиждень, що минув, у координаційному центрі підтримки ВПО Луганської області в місті Київ нашим переселенцям надано майже 450 продуктових наборів.

А для найменших мешканців Луганщини тривала хвиля святкових заходів, тож дітям видано ще 64 подарунки.

Хаб працює з понеділка по п’ятницю, з 11:00 до 15:00, за адресою: м. Київ, бул. Марії Приймаченко, 8.
 

Луганських мешканців підтримає Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні

У Дніпрі разом зі своїм колегою Павлом Кириленком очільник Луганщини Сергій Гайдай зустрівся з Верховним комісаром ООН у справах біженців Філіппо Гранді.

Вони обговорили ситуацію на Донбасі, визначили можливі шляхи надання допомоги постраждалим від війни та внутрішньо переміщеним особам.

Зокрема, можливість надання будівельних матеріалів для відновлення приватних будинків, які постраждали від обстрілів російських окупантів. А також постачання теплообладнання та інших необхідних речей для людей, які проживають на деокупованих територіях Луганщини.