Прес-центр27 cічня 2023, 11:01

Обласні відзнаки Луганщини отримали бійці Сил територіальної оборони «Схід» – вони боронили Рубіжне, Золоте, Гірське, Кремінну

Із ріцницею від дня заснування Регіонального управління Сил територіальної оборони «Схід» його бійців привітав Перший заступник начальника Луганської обласної військової адміністрації Олексій Смирнов.

Окремим захисникам він вручив обласні відзнаки.

Із 24 лютого ця військова частина приймає безпосередню участь в обороні та відвоюванні територій Луганської та Донецької областей.

Військовослужбовці давали відсіч ворогу в населених пунктах Рубіжне, Воєводівка, Привілля, Золоте, Гірське, Новотошківське, Тошківка, Білогорівка, Шипилівка, Врубівка, Верхньокам’янське, Миколаївка, Кремінна, Устинівка, Дружба, Володимирівка та інших.

«На адресу захисників Луганщини надходить безліч слів вдячності. Тому від імені жителів регіону я приєднуюсь до цих побажань, – наголосив Олексій Смирнов, коментуючи подію. – Завдяки нашим захисникам ми маємо змогу перебувати у безпеці та сподіватися на скорішу Перемогу! Слава Україні!»

Він побажав оборонцям якнайшвидше відтіснити армію держави-агресора з нашої землі та повернутися до своїх домівок, де вже зачекалися рідні.