Прес-центр5 вересня 2019, 10:09

У Києві організовано майстер-класи з оздоровчих технологій для жінок-переселенців з Луганщини

У Києві для жінок та дівчат з вадами здоров’я – внутрішньо переміщених осіб, для жінок, які виховують дітей з інвалідністю, відбулися майстер-класи з оздоровчих технологій – йога. 

Заходи організовано в рамках Жіночого клубу «Берегиня», який працює за підтримки Міжнародного Жіночого Клубу, реалізується ЛОМГО «АМІ-СХІД». Соціальним партнером клубу виступає Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями.

Як розповіла директор центру Тетяна Баранцова, представниці області мали можливість вивчити оздоровчі системи та поглибити свої знання про йогу. «Вже незабаром перші зустрічі в Жіночому клубі «Берегиня» відбудуться і на Луганщині. Тоді учасниці будуть ділитись своїми враженнями та досвідом, вивчати нові практики та отримувати корисні знання», – сказала Тетяна Баранцова.

Слід зазначити, що основною метою створення жіночого клубу «Берегиня» є залучення жінок та дітей з проблемами здоров’я, надання їм соціальних, юридичних, медичних, психологічних, професійних консультацій, збільшення можливостей і адаптації у спільноті.

Соціальний партнер проекту в Києві – центральна бібліотека ім. М.О. Некрасова. Соціальні партнери проекту на Луганщині – управління молоді та спорту облдержадміністрації, Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями. Методична та інформаційна підтримка – Національна Асамблея людей з інвалідністю України.