Прес-центр6 вересня 2019, 11:09

Віталій Комарницький перевірив стан ремонту мосту в Сватовому

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький вкотре перевірив хід будівництва Сватівського мосту.

«Роботи тривають. Станом на 5 вересня змонтовано всі балки та триває монтування захваток. Однак, я не побачив команду працівників другої зміни, хоча підрядники завіряли, що хід робіт буде організовано саме так. Ураховуючи важливість і значення мосту, буду й надалі контролювати цю ситуацію», – наголосив очільник Луганщини.

Слід зазначити, що Віталій Комарницький за підсумками липневої колегії облдержадміністрації дав доручення до середини вересня відремонтувати міст через річку Красна у Сватовому на автодорозі держзначення Н-26 «Чугуїв – Мілове» км 136+662, який був в аварійному стані, та  забезпечити відкриття дорожнього руху по ньому. Відповідальна за це Служба автомобільних доріг у Луганській області, яка є замовником.

На початку серпня Віталій Комарницький зазначив: «Цей об’єкт необхідно увести в експлуатацію у вересні. В іншому випадку будуть прийняті кадрові рішення».