Прес-центр18 вересня 2019, 17:09

Віталій Комарницький розглянув звернення жителів Луганщини

Сьогодні, 18 вересня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький провів особистий прийом громадян.

Жителі Луганщини зверталися до очільника області з низкою важливих питань, зокрема, відновлення інфраструктури прифронтових населених пунктів, надання фінансової допомоги на лікування тощо.

Жителі міста Золоте звернулися до Віталія Комарницького з проханням посприяти виділенню коштів з районного бюджету для відновлення покрівлі на житлових будинках.

Річ в тім, що районна влада пообіцяла жителям прифронтового міста замінити покрівлю на 10 житлових будинках. Проте було відновлено лише дахи на трьох будівлях, а додаткових коштів з районного бюджету не було виділено.

Віталій Комарницький дав доручення керівникам Попаснянської райдержадміністрації та Департаменту житлово-комунального господарства ОДА спільно вирішити це питання, а також доповісти йому про виконання.

Сєвєродончанка, у якої нещодавно діагностували онкологічне захворювання, звернулася до голови облдержадміністрації з проханням надати їй щорічну матеріальну допомогу. Віталій Комарницький погодив прохання, та дав доручення представнику Департаменту соціального захисту населення ОДА винести питання надання допомоги на комісію.