Прес-центр6 вересня 2019, 14:09

Юні переможці та призери чемпіонату світу з карате отримали обласні відзнаки

Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Погуляйко зустрівся зі спортсменами області – переможцями та призерами чемпіонату світу з карате «HE 5TH JKS KARATE-DO INTERNATIONAL CUP-2019», який відбувся з 23 по 25 серпня в Ірландії (місто Дублін).

До складу національної збірної України увійшли шість учнів дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Рубіжанської міської ради.

Так, чемпіонкою у розділі куміте серед дівчат 13-14 років стала Ксенія Коломійцева.

Срібну медаль у командному ката здобули Данило Мащенко, Іван Січкар, Кирило Сухін.

Ще одне «срібло» світових змагань у командному ката виборола Галина Деревянко.

Також у Івана Січкара «бронза» серед юнаків 12-13 років (розділ ката). А Владислав Дорошенко став бронзовим призером у командному куміте.

Звертаючись до юних спортсменів, Юрій Погуляйко наголосив: «Вдячний за те, що ви гідно представляєте нашу країну та рідну Луганщину на міжнародній арені. Упевнений – гучні перемоги у вас ще попереду! Ми підтримуємо спорт: як його видатних представників, так і талановиту молодь. Ви – наша спортивна надія!»

Наприкінці зустрічі за особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту області, формування її позитивного іміджу на всеукраїнському та міжнародному рівнях, високий професіоналізм та сумлінну працю Юрій Погуляйко вручив нашим спортсменам Листи подяки Луганської обласної державної адміністрації.

Також цю обласну відзнаку отримав директор школи, тренер-викладач з карате JKS, Заслужений тренер України Олександр Дорошенко.

Юні спортсмени подякували першому заступнику голови облдержадміністрації за теплі слова й високу оцінку їх внеску в розвиток спорту рідної Луганщини та й всієї України.