Прес-центр5 вересня 2019, 15:09

Юрій Погуляйко перевірив хід відновлювальних робіт поблизу мосту в Станиці Луганській

Перебуваючи з робочою поїздкою у Станиці Луганській, перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Погуляйко перевірив стан виконання робіт біля мосту через річку Сіверський Донець поблизу контрольного пункту в’їзду-виїзду.

Разом із головою місцевої райдержадміністрації Юрієм Золкіним розглянуті проблемні питання, що виникають під час робіт в районі КПВВ «Станиця Луганська».

«Нам дуже важливо у визначений термін виконати всі підготовчі роботи та зосередитися, безпосередньо, на відновленні самого мосту. Однак майже щоденно ситуацію ускладнює відсутність гарантій безпеки з протилежної сторони, через що спеціалісти вимушені на деякий час зупинятися, – наголосив Юрій Погуляйко. – Втім, незважаючи на перешкоди, нами вже завершено значний обсяг робіт. Перетинаючи КПВВ, люди бачать нашу готовність у найкоротші строки відремонтувати міст та можуть порівняти стан виконання робіт по обидва береги річки».

Так, учора піротехнічним підрозділом ДСНС проведено перевірку та очищення ґрунтової дороги від вибухонебезпечних предметів. Її будуть використовувати для під’їзду будівельної техніки до нижньої частини мосту. А працівниками лісгоспу зрізані дерева та чагарники уздовж дороги.

Сьогодні спеціалісти розпочали розширення дороги від КПВВ до зруйнованого мосту. Також тривають інші підготовчі роботи.