Архів новин

04 января 2024

Забезпечити постачання додаткових систем ППО та ракет до них – це пріоритет номер один – звернення Президента України

Дорогі українці, українки!

Цими днями багато регіонів нашої держави – різні міста й села, райони й прикордонні, й біля фронту, і на всій території – зазнали російських обстрілів, масованих ракетних ударів, постійних атак «шахедами». Очевидно, що саме цей новорічний час – кінець минулого року, перші дні цього року – керівники держави-терориста пробували використовувати, щоб зламати наш дух та щоб повернути стару, торішню загрозу. Загрозу знищення нашої енергетики, основ нашого життя.

До лисичанських лікарів можна звернутися в Дніпрі

Поліклініка КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня» працює у м. Дніпро за адресою: вул. Мечнікова, 11 (правий берег, зупинка вул. Воскресенська).

Графік роботи: понеділок – п’ятниця з 08:00 до 18:00, субота з 08:00 до 15:00.

Телефон реєстратури +38(066) 48 33 475.

Заклад оснащений необхідним обладнанням для надання амбулаторної медичної допомоги дітям та дорослим. Обстеження та лікування - безкоштовні.

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко відзначив державними та відомчими нагородами воїнів Об’єднаної штурмової бригади Нацполіції "Лють".

Пишаємось здобутками наших хлопців та дівчат. Щодня вони виконують надскладні завдання на «нулі».

Загалом міністр відзначив 20 наших воїнів.

Ігор Клименко зазначив, що держава зробить все можливе для наших ветеранів та військових. Після перемоги бійці матимуть змогу отримати посади в Національній поліції України та інших підрозділах Міністерства внутрішніх справ.

Пишаємось!

Посилення чи послаблення мобілізаційних заходів наразі не відбувається

Співробітниками ТЦК та СП, як і раніше, здійснюються стандартні заходи оповіщення в громадських місцях, що дозволено законодавством.

На теперішній час посилень чи послаблень мобілізаційних заходів не відбувається, - пояснив начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Він нагадав, що особи, які отримують першу повістку, мають уточнити власні облікові дані у ТЦК та СП.

У Києві 5 січня на ваші запитання відповідатимуть спеціалісти пенсійного фонду Луганщини

Завтра вони проведуть прийом внутрішньо переміщених осіб з нашого регіону, які тимчасово мешкають у Києві.

За вирішенням пенсійних питань звертайтеся з 10:00 до 15:00 до хабу Кремінської громади.

Адреса: м. Київ, бульвар Марії Приймаченко, буд. 8.
 

Збільшено розмір компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО

Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань зайнятості населення» від 27 грудня 2023 року №1390, яка набула чинності 30 грудня.

Загальну тривалість надання такої компенсації збільшено:
- до 3 місяців – за працевлаштування ВПО;
- до 6 місяців – за працевлаштування ВПО з числа осіб з інвалідністю.

Тридцятьма БПЛА вдарили росіяни по наших позиціях на Лимано-Куп’янському напрямку

Також там зафіксовано 14 ударів з літаків та гелікоптерів. Ворог активно скидав керовані авіаційні бомби.

613 разів росіяни відкривали вогонь за минулу добу. Відбито три їхніх штурми. 171 загарбника ліквідовано.

Крім того, знищено 44 одиниці ворожої техніки, серед якої танк, два БМП-2 та два МТ-ЛБ, – поінформував начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Маршрут москва – «лнр» росіяни визнали міжнародним

Повноцінна інтеграція, на якій з екранів телевізорів майже два роки наголошують перші обличчя рф, на справі не вдається.

Напередодні Нового року у столиці рф відкрили ще один міжнародний автовокзал – «красногвардейский».

Відтепер саме звідти будуть здійснюватися перевезення пасажирів до так званої «лнр», про що повідомили в міській раді москви.

Автобусні рейси з рф на окуповану Луганщину офіційно зареєстровані як міжнародні.

Не скасовані і ретельні перевірки подорожуючих на кордоні з рф, про що теж неодноразово обіцяли загарбники.

Ірина Верещук доручила прискорити реалізацію проєктів «Укрпошта-Банк» та «Укрпошта-Ліки», що впроваджуватимуться у деокупованих населених пунктах

«Мета – не заробляти, а забезпечити людей на деокупованих територіях ліками та банківським послугами!» - заявив Генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смелянський під час онлайн-наради щодо реалізації проєктів «Укрпошта-Банк» та «Укрпошта-Ліки».

Головувала на заході Віце-Прем’єр-міністр України Ірина Верещук. Луганську область представляла заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська.

Виправдовують депортацію – патології виявлені у 68,8 % дітей з «лнр», у Невському зруйновано ще два будинки

«Безпекова ситуація не завжди дозволяє швидко оглянути усі наслідки ворожих обстрілів звільнених сіл. Тому деякі руйнування знаходимо через добу-дві, коли вогонь росіян стає не таким щільним, або призупиняються авіаційні нальоти. Тож, у Невському виявлено знищення ще двох приватних будинків. Це вже сьоме та восьме домоволодіння, які зазнали повної руйнації після масованої атаки з повітря на минулому тижні», – зазначив Артем Лисогор, начальник Луганської обласної військової адміністрації.