Архів новин

01 января 2024

Два комплекси аеророзвідки дальної дії надані Рубіжанською громадою регіональному управлінню Служби безпеки

А саме - контрозвідці 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях - м. Сєвєродонецьк передані два комплекси аеророзвідки дальної дії на базі DJI Matrice 30T.

Обливість цієї техніки - тепловізійне обладнання, яке допоможе і вдень, і вночі оперативно виявляти й влучно нищити окупантів.

Вже 2 січня в Рівному переселенцям допоможуть із вирішенням питань пенсійного забезпечення

У вівторок, 2 січня, з 09:00 до 11:00 у хабі Біловодської громади в Рівному відбудеться онлайн-консультування з пенсійних питань від фахівця Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

Адреса: вул. Гайдамацька, буд. 2В.

Волонтер з Кам’янського несе світло та тепло у кожен бліндаж

Костянтину Кулінському 37 років. Він – працьовитий і щирий чоловік, відданий своїй справі. А ще вперше у своєму житті чоловік розказав про обставини, що змусили його невтомно працювати заради хлопців і дівчат із ЗСУ, які зараз героїчно тримають оборону в холодних окопах посеред степу.

Три російські танки та чверть тисячі загарбників знищені на нашій ділянці фронту

За останню добу 2023 року на Лимано-Куп’янському напрямку відбито 15 атак ворога.

Там противник здійснив 13 авіаційних ударів, застосовуючи весь наявний арсенал. У тому числі, проводив скиди керованих авіаційних бомб. По позиціях наший військ він спрямував 19 дронів-камікадзе.

Тим не менше, 257 окупантів було ліквідовано та знищено 43 одиниці їхньої техніки.

Серед цього переліку три танки та п’ять броньованих машин, - зазначив начальник Служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

#Вірю_в_ЗСУ

У селах поблизу Довжанська три тижні немає світла, від кращої лікарні в гіршу – до Біловодська приїхали лікарі з рф, атаки ворога відбито від Макіївки

«Загарбники не зменшили кількості обстрілів в останню добу 2023 року, застосувавши близько 540 снарядів на нашій ділянці фронту. Відривали вогонь поблизу Невського та Білогорівки. Перебуваючи в активній обороні, українські військові намагаються максимально нанести ураження техніці та особовому складу ворога, – зауважив Артем Лисогор, очільник Луганщини. – Декілька разів росіяни спробували штурмувати Макіївку, але були зупинені. Авіацію окупант використовував в Серебрянському лісі».

Новорічне привітання Президента України Володимира Зеленського

Дорогий народе! Дорога Україно!

Зовсім скоро закінчується 2023 рік. Ще один рік нашої незалежності. Ще один рік нашої боротьби за незалежність. Ще один рік війни. Війни за свою землю. За нашу свободу. Одне за одного.

Запитавши в мільйонів українців про те, яким був цей рік, можна отримати мільйони різних відповідей. Кожен згадає щось своє. Згадає когось свого. Кожен має те, через що усміхнутися. Бо вдалося. Кожен має те, через що заплакати. Через втрати. Кожен із нас цього року боровся, працював, чекав, допомагав, жив і сподівався. По-своєму. Кожен.