Прес-центр12 cічня 2024, 17:01

Кожна служба повинна бути готова до деокупації і працювати «з колес», – Артем Лисогор зустрівся з міграційниками регіону

«Необхідність відновлення документів – це перше, про що ми питаємо луганчан після евакуації з прифронтових територій або при виїзді з окупації. Так, вони можуть звернутися до будь-якого структурного підрозділу міграційної служби України і їм не відмовлять. Але працювати на визволеній Луганщині доведеться нашому обласному управлінню. Ніхто не знає, яка громада буде першою звільненою, де доведеться базуватися – сільська чи міська. А також те, наскільки залишиться вцілілою інфраструктура. Тому усі, зокрема й міграційники, мають підготуватися до надання послуг навіть у надскладних умов. Можливо, й «з колес». Опрацювати ймовірність використання мобільних відділень. Роботи буде багато у всіх», – прокоментував очільник Луганщини Артем Лисогор.

Сьогодні у Києві він зустрівся із керівником Управління Державної міграційної служби України в Луганській області Олегом Улінцем, розглянувши ці та інші питання подальшої діяльності служби.