Прес-центр15 лютого 2024, 15:02

НМТ-2024: Оприлюднено демонстраційні варіанти тестів

Із ними можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти: https://testportal.gov.ua/demonstratsijni-varianty-nmt-2024/

Предметні тести, надані в окремих pdf-файлах, будуть зручними для тих, у кого повільний інтернет або немає змоги працювати впродовж тривалого часу з комп’ютером або іншим гаджетом. Наприкінці кожного тесту наведено правильні відповіді, тож ви зможете одразу перевірити себе.

Якщо ж ви хочете відтворити атмосферу тестування, ознайомитися з інтерфейсом онлайнового тестувальника, максимально наближеним до того, який буде на реальному НМТ, потренуватися виконувати завдання, навчитися правильно позначати відповіді на завдання різних форм, можна скористатися платформою «Всеукраїнська школа онлайн» (https://lms.e-school.net.ua/). 

У розділі «Курси» необхідно обрати навчальний курс для 10-го чи 11-го класу та перейти до вкладки «Демонстраційний варіант НМТ-2024». 

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді. 

Після завершення роботи, ви зможете переглянути індивідуальний звіт про свої успіхи –  дізнатися, скільки тестових балів вдалося набрати з максимально можливих за виконання завдань з кожного предмета НМТ, у яких завданнях ви припустилися помилок і яку тему варто повторити або доопрацювати.