Прес-центр5 лютого 2024, 10:02

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проєкту документу державного планування

Повна назва документа державного планування: Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Луганської області на 2024-2027 роки, затвердженої розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 25.12.2023 № 296.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Луганська обласна державна адміністрація.

Передбачувана процедура громадського обговорення:
відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної державної адміністрації оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту змін до Програми економічного і соціального розвитку Луганської області на 2024-2027 роки.

Ознайомитись з повним текстом Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можна за посиланням http://surl.li/iergt та в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки на Єдиній екологічній платформі «ЕкоСистема».

Пропозиції та зауваження до зазначеного документа просимо надавати до Департаменту економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної державної адміністрації на ел. адресу: economy@loga.gov.ua та до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки протягом 10 днів з дня її оприлюднення.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.