Прес-центр30 cічня 2024, 08:01

Жителям «лнр» відучора почали пропонувати змінити місце для голосування на березневих виборах, ворог поновив авіаційні удари

«Останніми днями погодні умови обмежили противника у використанні авіації. Перш за все, у зоні нашої відповідальності. Проте учора росіяни били з повітря по всій лінії східного фронту. І по Стельмахівці, і по Новоєгорівці, і по Білогорівці, і по Серебрянському лісу. На території останнього ворог намагався вести штурмові дії, а ще застосовував там артилерію та міномети. Під обстріли загарбників також потрапили Кривошиївка, Невське та Білогорівка», – поінформував начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Учора жителям Новолюбівки, які ще залишаються у населеному пункті, Красноріченською військовою адміністрації роздано хліб, продуктові набори, борошно, ковдри, посуд та інші необхідні у повсякденному побуті речі.

Відучора жителям так званої «лнр» почали пропонувати змінити місце для волевиявлення на березневих виборах. Скориставшись цією маніпуляційною пропозицією до 11 березня, особа зможе віддати свій голос не за місцем реєстрації, а у будь-якому обраному населеному пункті – як на окупованій території, так і в регіонах рф.

За декілька днів голосування можна встигнути все.