Архів новин

16 октября 2017

На Луганщину надійшла чергова гуманітарна допомога зі Словаччини

Сьогодні, 16 жовтня, у Луганській обласній дитячій лікарні, що у Лисичанську, відбулась передача медичного устаткування з Державного резерву Словаччини.

У врученні цінного для лікувального закладу вантажу взяли участь представники Посольства Словацької Республіки у Києві Браніслав Галло, Генріх Прівітзер та Йозеф Янковіч, а також директор благодійного фонду «Україна-Словаччина СОС» Ганна Швачка.

Представники країни Європейського Союзу передали 10,5 тонн вантажу, загальною вартістю 47 тис. євро для чотирьох закладів охорони здоров’я у Луганській та Донецькій областях.

Новини АТО: На Попаснянщині поранено військовослужбовця

Вчора, 15 жовтня, внаслідок ворожого обстрілу зі стрілецької зброї у напрямку села Новоолександрівка Попаснянського району зазнав поранень наш захисник.

Також протягом минулої доби об’єднані російсько-терористичні бандформування тричі  порушували «режим тиші» вздовж усієї лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку смт Новотошківське Попаснянського району двічі відкривався вогонь з 82-мм мінометів і автоматичних гранатометів.

По позиціях наших захисників України поблизу села Трьохізбенка Новоайдарського району ворогом застосовувались 82-мм міномети.