Архів новин

07 октября 2017

04-06 жовтня 2017 року в місті Кремінна відбувся виїзний семінар-нарада за темою «Стратегія розвитку культури Луганщини в умовах децентралізації»

У семінар-нараді взяли участь працівники Управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, керівники відділів культури міськрад, райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, обласних закладів культури.

Протягом трьох днів учасники семінар-наради обговорювали актуальні проблеми розвитку сфери культури, що виникають у рамках проведення децентралізації.

6 жовтня у Малій залі Сєвєродонецького міського Палацу культури у рамках «Тижня українського кіно» відбувся показ фільму «Інфоголік»

Фільм «Інфоголік» - нова, весела українська комедія. Дивитись варто всім бажаючим добряче посміятись!

21 століття – час високих, інформаційних технологій, що вивело нові форми залежності. Інтернет та соціальні мережі зробили деяких людей інформаційно залежними. Про одного з таких «інформаційних наркоманів» і йдеться в новому, українському, комедійному фільмі.

Культурно-мистецький проект «Український Донбас» крокує Луганщиною

Сьогодні, 7 жовтня, у Рубіжному і Сєвєродонецьку у рамках культурно-мистецького проекту «Український Донбас», що реалізується Львівською обласною державною адміністрацією, виступає львівській балет «Життя».

З цього приводу у Кризовому медіа-центрі «Сіверський Донець» відбулася прес-конференція діячів культури та мистецтв зі Львівщини – організаторів показу.

Юрій Гарбуз привітав 103 вихованців Кадетського корпусу імені героїв Молодої гвардії під час урочистої клятви ліцеїста-першокурсника

Сьогодні, 7 жовтня, 103 вихованця Луганського обласного ліцею-інтернату з  посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» урочисто дали клятву ліцеїста-першокурсника.

Участь в урочистих заходах узяв голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Новини АТО: Луганщина опинилася під гранатометним обстрілом

Протягом минулої доби об’єднані російсько-терористичні бандформування тричі порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку села Кримське Новоайдарського району двічі вівся обстріл з автоматичних, протитанкових і ручних гранатометів, великокаліберних кулеметів, а також зі стрілецької зброї.

По позиціях наших захисників поблизу міста Золоте Попаснянського району ворогом застосовувались автоматичні гранатомети та стрілецька зброя.

Сили АТО вимушені були відкрити вогонь у відповідь.

Інформації щодо втрат та руйнувань не надходило.