Прес-центр27 жовтня 2017, 13:10

Агенцією регіонального розвитку зібрані проектні пропозиції на 2,2 млрд гривень

Агенція регіонального розвитку Луганської області опрацювала разом з громадами понад 300 технічних завдань (проектних пропозицій) для їх подальшого включення до Плану заходів на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії розвитку Луганської області.

З громад та районів зібрані проектні пропозиції на 2,2 млрд гривень. Наразі проводиться аналіз мобілізованих проектних ідей на відповідність до критеріїв відбору.

Робота щодо групування у технічні завдання проводитиметься на відповідних фокус групах і буде організована Департаментом економічного розвитку, торгівлі і туризму облдержадміністрації.

За підсумками роботи щодо формування Плану заходів на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії розвитку Луганської області будуть надані конкретні пропозиції структурним підрозділам облдержадміністрації щодо включення проектів до регіональних цільових програм для подальшого фінансування за бюджетні кошти, а також для надання їх на розгляд суб’єктам Міжнародної технічної допомоги відносно подальшого можливого фінансування.