Прес-центр2 липня 2021, 10:07

Додаткова сесія ЗНО: в області склали тест з англійської мови

Відбулася додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови. Для її проведення на Луганщині залучено 19 педагогічних працівників.

Під час пропуску учасників медичний працівник проводив термометрію та візуальний огляд на предмет виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. Жодної особи з відповідними ознаками не виявлено.

Для участі в ЗНО з англійської мови у додатковій сесії зареєструвалось 83 учасники, з них 50 осіб взяли участь у тестуванні, що складає 60,2 % від загальної кількості.

Тест ЗНО з англійської мови складався із 59 завдань, на виконання яких учасникам відвели 150 хвилин. За умови правильного виконання усіх завдань можна набрати 72 тестових бали.

Слід зазначити, що із 2 по 6 липня за графіком відбуватиметься ЗНО з німецької, іспанської та французької мов. У Луганській області жоден учасник із зазначених предметів не зареєструвався для участі у додатковій сесії.

У зв’язку з цим наступне випробування, з математики, відбудеться 7 липня. У Луганській області для участі в цьому ЗНО зареєструвалося 119 осіб.