Прес-центр26 жовтня 2017, 10:10

Іноземні інвестори, які не бояться заходити у прифронтові області, заслуговують на повагу і пошану, – Юрій Гарбуз

Сьогодні, 26 жовтня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зустрівся з директором польсько-українського підприємства «Платформа Бізнес Інтеграції» Володимиром Кузіним та директором шведського підприємства «Aquila Executive» Ор’яном Фріндером.

Під час зустрічі очільник Луганщини обговорив з керівниками іноземних компаній перспективи співробітництва між муніципалітетами, університетами та підприємцями області, розглянув план дій з підготовки українських учасників для подальших проектів, впровадження інновацій у бізнес-сфері, а також дослідження досвіду у сфері охорони здоров’я.

За словами Юрія Гарбуза, важливим питанням для області залишається проблема утилізації відходів та «зеленої» енергетики: «Іноземні інвестори, які не бояться заходити у прифронтові області, заслуговують на повагу і пошану. Пріоритетні напрями нашого співробітництва – переробка твердих відходів, енергозбереження, розвиток підприємництва, проектний менеджмент».

Крім того, під час зустрічі порушено теми інновацій у бізнес-сфері, співробітництво зі шведськими компаніями та вишами, підтримки учасників співробітництва у міжнародних програмах представників малого та середнього бізнесу підприємств та Луганської області.

ТОВ «Платформа Бізнес Інтеграції» член Комітету Східного співробітництва Польської комерційної палати, інтегрує учасників до проектів з іноземними підприємствами та надає оперативний супровід у розробці та впровадженні програм, а також шукає та залучає інвесторів.