Прес-центр8 липня 2020, 19:07

Катерина Безгинська: дев`ять з тридцяти постраждалих від пожежі вже виписані з Новоайдарської лікарні

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська відвідала шпиталізованих до Новоайдарської районної лікарні, постраждалих від пожежі жителів с. Смолянинове. 

Вчора, 7 липня, до лікарні було госпіталізовано 30 осіб, у тому числі 17 дітей віком від 2 до 11 років. У більшості пацієнтів отруєння продуктами горіння та незначні травми. На жаль, життя однієї людини, яка отримала понад 80% опіків тіла, врятувати не вдалося.

«Стан здоров`я постраждалих не викликає занепокоєння у фахівців, дев’ятеро з них  вже виписані на амбулаторне лікування. Решта отримує кваліфіковану медичну допомогу. Крім того, п`ятеро дорослих знаходяться в травматологічному відділенні Сєвєродонецької міської багатопрофільної лікарні. Туди сьогодні вранці перевели й двох осіб, які перебували в реанімації», - зазначила Катерина Безгинська.

Вона подякувала за високий професіоналізм та  оперативне реагування на ситуацію керівникам Новоайдарської та  Сєвєродонецької багатопрофільних лікарень Дмитру Гречишкіну та Роману Водянику.