Прес-центр18 серпня 2021, 17:08

Луганщина додатково отримала майже 100 мільйонів на ремонт місцевих доріг, очікуємо ще 150, – Сергій Гайдай під час прийому громадян

Такі цифри назвав очільник Луганщини Сергій Гайдай під час особистого прийому громадян 18 серпня.

Жителі віддалених районів області звернулися до нього з приводу ремонту доріг місцевого значення.

Одна з ділянок розташована між Щастям та Передільським, де у жінки, яка прийшла на прийом, мешкають рідні.

«Стосовно відновлення саме цієї ділянки вже проведено тендер та підписано договір із підрядником. Восени роботи мають розпочатися. Загалом у цьому році ми мали на ремонт автошляхів 530 мільйонів гривень. Додатково отримали 98 мільйонів, а в вересні чекаємо приблизно 150 мільйонів. Це дозволить відремонтувати ще декілька проблемних ділянок», – зазначив Сергій Гайдай.

Дійде черга і до відбудови дороги у Підгорівці, що поблизу Старобільська. Однак вона знаходиться на балансі громади, тому голова облдержадміністрації рекомендував спочатку звернутися до керівника відповідної території.

Жителі області також запитували стосовно благоустрою населених пунктів.

«Ви бачите зміни на краще за останні два роки? Завдяки «Великому будівництву» ми відновили багато об’єктів соціального та спортивного призначення. А в наступному році Президент Зеленський ставить завдання відносно відбудови інфраструктури, що стосується дозвілля жителів, – зокрема, парків, скверів, територій навколо водойм. Так, у Сєвєродонецьку невдовзі розпочнеться будівництво великого спортивного майданчика на проспекті Центральний», – зазначив Сергій Гайдай.

Також до нього сьогодні звернулися з питаннями щодо ЖКГ, деяких аспектів харчування в школах тощо.