Прес-центр5 квітня 2019, 13:04

МОМ продовжує набір підприємців для участі у тренінгах з розширення власного бізнесу

Міжнародна організація з міграції у рамках проекту «Зміцнення самозабезпечення внутрішньо переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні», який фінансується Федеративною Республікою Німеччина, продовжує набір зацікавлених підприємців до участі у тренінгах із розширення власного бізнесу.

До участі у тренінгах запрошуються особи із числа внутрішньо переміщених осіб та членів місцевих громад, жінки та чоловіки, віком від 18 до 60 років, бізнес яких відповідає наступним критеріям:

- діючий бізнес, офіційно зареєстрований щонайменше рік тому;
- безперервна операційна діяльність щонайменше протягом останнього року;
- заявник має бути зареєстрованим як фізична особа – підприємець або володіти офіційно зареєстрованою компанією (ТОВ або іншого типу). Заявник повинен бути безпосередньо залучений до бізнесу та керування ним;
- фізичне розташування в орендованому/власному виробничому чи офісному приміщенні протягом принаймні одного року;
- кількість офіційно працевлаштованих найманих працівників – не менше одного;
- річний валовий дохід (обсяг продажів) не менше ніж 300 000 гривень за 2018 рік, підтверджений податковою декларацією за 2018 рік або іншим документом;
- бізнес належить до однієї із наступних категорій: виробництво, сільське господарство, послуги, торгівля.

Розмір грантової допомоги у вигляді профільного обладнання у разі успішного захисту бізнес-планів – до 5 000 Евро.

У рамках програми допускається участь осіб, які стали бенефіціарами проектів МОМ не менш ніж за 24 місяці до подання заявки на участь у цій програмі.

Передбачається, що тренінги будуть проходити у містах Київ та Краматорськ. Витрати на проїзд та проживання відшкодовуються. Під час тренінгів для учасників організовуються безкоштовні кава-перерви та обіди.

Прийом заявок триває до 17 квітня 2019 року.

Щоб взяти участь у програмі, необхідно зателефонувати до представника регіонального партнера МОМ у Луганській області Валерії Зеленської за телефоном 099-233-55-23 та заповнити анкету учасника.

Відібраним учасникам програми зателефонують співробітники МОМ або представники виконавчого партнера МОМ та повідомлять місце і точну дату проведення тренінгу.

За більш детальною інформацією можна звертатися на електронну пошта: arr-eastdonbass@i.ua або «гарячу лінію» МОМ: 0-800-215-025.