Прес-центр24 березня 2016, 10:03

Найближчим часом буде прийнята Регіональна цільова програма правової освіти населення на 2016 – 2020 роки

Сьогодні, 24 березня, заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик провела засідання обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, організатором якої виступає Головне територіальне управління юстиції у Луганській області.

Ольга Лішик дала завдання доопрацювати винесену на розгляд Регіональну цільову програму правової освіти населення на 2016 – 2020 роки та прийняти її на найближчому засідання колегії облдержадміністрації.

Також були розглянуті питання стосовно здійснення на території області інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо законодавства України про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки й дотримання прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук наголосила, що на території області, контрольованій українською владою, вкрай потрібно створювати Центр матери та дитини, Центр по роботі та допомоги жінкам, Центр реабілітації дітей та дорослих з особливими фізичними потребами.