Прес-центр4 липня 2020, 08:07

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з Днем Національної поліції України

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая
з Днем Національної поліції України

Шановні співробітники Національної поліції України!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

За п’ять років ви - досвідчені, загартовані роботою в умовах війни професіонали, створили службу, яка є втіленням справедливого захисту та покарання за злочини, рівності усіх і кожного перед законом.
Ми, громадяни України, звикли до сучасних стандартів роботи співробітників Нацполіції.  У нас з’явилась довіра до вас, вашої чесної праці на благо суспільства. Однак високий рівень народної довіри вимагає колосальної відповідальності та самовідданості. Та ви завжди з честю виконуєте свої обов’язки, охороняючи законність та правопорядок на території області, гарантуючи спокій кожному її жителю.
На плечах поліцейських прифронтової області лежить надскладне завдання – забезпечувати мирне і спокійне життя, протидіяти тероризму та екстремізму. Сьогодні перед вами постав новий виклик – забезпечення дотримання карантинних заходів, пов’язаних із протидією COVID-19.
Дякую, що ризикуючи власним здоров’ям, ви захищаєте здоров’я людей.
Основні проблеми вже вирішені, але попереду іще багато роботи.
Бажаю вам міцного здоров’я, незламності духу, надійного тилу, добробуту, поваги від громадян і України.
Зичу вам, щоб девіз Нацональної поліції України «Служити та захищати» – був принципом вашої повсякденної роботи та дороговказом вашого життя.
Слава Україні!

З повагою

Голова Луганської обласної
державної адміністрації –
керівник обласної
військово-цивільної адміністрації                            Сергій ГАЙДАЙ