Прес-центр18 серпня 2021, 13:08

Призначено командувача управління Оперативного командування «Схід»

Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський відрекомендував особовому складу управління Оперативного командування «Схід» нового командувача військ генерал-майора Олега Мікаца.

«Олег Мікац – перший генерал Незалежної України, який не служив у радянській армії, він з перших днів війни давав відсіч агресору й був разом із солдатами у найзапекліших боях. Під його керівництвом окрема механізована бригада звільнила Карлівку, Піски, Первомайське, Опитне, а з вересня 2014 року Олег Мікац керував обороною Донецького аеропорту. Для нього найдорожчим було й залишається збереження життя підлеглих. А це – першочергове завдання кожного командира. Упевнений, що генерал-майор Мікац разом з вами, бойовими офіцерами, сержантами й солдатами досягне нових горизонтів у військовій службі!» – наголосив командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський.

Також командувач Сухопутних військ подякував генерал-майору Олександру Нестеренку за плідну службу, високо оцінив досягнення особового складу Оперативного командування «Схід» під його проводом.

«Ми зробили разом усе задля того, аби зберегти життя й зміцнити здоров’я кожного солдата. І назавжди запам’ятаємо поіменно усіх, хто віддав життя задля миру в країні, щастя та злагоди в кожній українській родині, – підкреслив у своїй промові генерал-майор Олександр Нестеренко.