Прес-центр11 березня 2016, 16:03

Рятувальники Луганщини озброїлися новими пожежно-рятувальними автомобілями

Сьогодні, 11 березня, біля облдержадміністрації відбулася урочиста церемонія передачі 6 пожежно-рятувальних автомобілів для підрозділів ГУ ДСНС України у Луганській області. 

У заході взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Клименко, голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, перший заступник начальника ГУ ДСНС України у Луганській області Микола Горохов.
Ця техніка була придбана за результатами проведення у червні 2015 року тендеру на закупівлю пожежно-рятувальних автомобілів середнього та важкого класу для пожежогасіння та проведення рятувальних робіт. Луганська область отримала 6 закуплених автомобілів, Донецька область – 9.
Кошти для проведення тендеру були виділені з державного бюджету на 2015 рік. ДСНС України було передано 200 млн. грн. Загалом, за результатами проведення тендеру ДСНС України було проведено закупівлю 52 одиниць пожежно-рятувальних автомобілів зазначеного вище класу. 
У привітальному слові Юрій Кліменко побажав рятувальникам області успіхів в їх відповідальній, нелегкій та вкрай потрібній справі. Завершив церемонію урочистий проїзд нових автомобілів по проспекту Гвардійському.